GSM PARADIJS FILIAAL ARNHEM

Binnenkort gaat GSM-paradijs.nl zijn filiaal in Gelderland openen en dan wel in de Ketelstraat midden in Arnhem. Zo zal het voor de bewoners van Arnhem en omgevingen makkelijker worden gemaakt om hun Smartphones en tablets te laten repareren. Dit bedrijf met experts in Apple en Samsung is in het bezit van de kennis en kunde voor de reparatie van smartphones en iPads. Uiteraard repareren ze ook smartphones en tablets van andere merken en kunt er tevens ook terecht voor screenprotectors, hoesjes, covers en cases of kunt uzelf uw telefoonhoesje ontwerpen. Kortom alles wat u nodig hebt voor uw smartphone of tablet is hier verkrijgbaar.

GSM Paradijs heeft een speciale waterschade service waar extra aandacht wordt besteed aan smartphones en tablets met dit soort beschadigingen. De service “klaar terwijl u wacht” zorgt ervoor dat u de smartphone binnen de kortst mogelijk tijd weer mee naar huis kunt nemen en voor telefoons en tablets die niet meer gerepareerd kunnen worden hebben ze een “no cure no pay service” wat betekent dat wanneer u IPhone, iPad, Samsung of welke smartphone dan ook niet meer gerepareerd kan worden hier uiteraard ook geen kosten aan verbonden zijn. Verder kunt u uw smartphone of tablet ook laten optimaliseren als dit nodig zou zijn. Hiervoor kunt u bij GSM Paradijs een test laten doen

Bij de opening van het nieuwe GSM Paradijs filiaal krijgt u bovendien een flinke korting op alle smartphone en tablet reparaties inclusieve bij waterschade. Het bedrijf heeft een enorm assortiment van telefoonhoesjes en andere accessoires voor allerlei merken van smartphones en tablets waarmee u uw telefoon kunt beschermen of verfraaien. Bij elke bestelling krijgt u een screenprotector cadeau om het scherm van uw telefoon te beveiligen tegen krassen of ander beschadigingen. Bij deze heten we iedereen van harte welkom bij de opening van GSM Paradijs in Arnhem.

GSM PARADIJS FILIAAL ARNHEM